Hvor dekusserer den røde kjernen?
Hvor dekusserer den røde kjernen?

Video: Hvor dekusserer den røde kjernen?

Video: Hvor dekusserer den røde kjernen?
Video: Legendarisk Pilot Skød Fjender Ned Til Højre Og Venstre 2024, Juni
Anonim

… den kaudale delen av rød kjerne , en innkapslet cellegruppe i tegmentum i mellomhjernen. Fibre i denne kanalen avgjøre på mellomhjernenivåer, gå ned i den laterale funiculus i ryggmargen (overlappende ventrale deler av kortikospinalkanalen), gå inn i den grå ryggraden og avslutte på interneuroner i lamina…

På samme måte, hvor bestemmer rubrospinal -kanalen?

De rubrospinalkanalen tar opprinnelse i den røde kjernen. De traktat fibre avgjøre og gå ned i lateral funiculus i ryggmargen, medial til og delvis blandet med, fibrene i lateral corticospinal traktater.

er rød kjerne en del av basalgangliene? Basalganglier strukturer. Substantia nigra er en midthjernestruktur, sammensatt av to distinkte deler: pars compacta og pars reticulata. Substantia nigra ligger mellom rød kjerne og crus cerebri (cerebral peduncle) på ventral del av mellomhjernen.

Man kan også spørre, hvor er den røde kjernen?

Strukturen er plassert i tegmentum i mellomhjernen ved siden av substantia nigra og omfatter caudale magnocellulære og rostral parvocellulære komponenter. De rød kjerne og substantia nigra er subkortikale sentre i det ekstrapyramidale motorsystemet.

Hvor krysser Rubrospinal -kanalen?

I mellomhjernen har den sin opprinnelse i den magnocellulære røde kjernen, kryss til den andre siden av mellomhjernen, og går ned i den laterale delen av hjernestammen tegmentum. I ryggmargen beveger den seg gjennom den laterale funiculus i ryggmargen, og løper ved siden av den laterale corticospinal traktat.

Anbefalt: