Hva er den aktive ingrediensen i denavir?
Hva er den aktive ingrediensen i denavir?

Video: Hva er den aktive ingrediensen i denavir?

Video: Hva er den aktive ingrediensen i denavir?
Video: Hva er søkemotoroptimalisering? (01 av 05) | SEO kurs | Utdannet.no 2024, Juli
Anonim

Fordi penciklovir absorberes dårlig når det gis oralt (gjennom munnen), brukes det oftere som en aktuell behandling. Det er den aktive ingrediensen i forkjølelsessårmedisinene Denavir (NDC 0135-0315-52), Vectavir og Fenivir. Famciclovir er et prodrug av penciclovir med forbedret oral biotilgjengelighet.

Rett og slett, er denavir over disk?

I USA, penciclovir ( Denavir , Novartis) er det eneste FDA-godkjente topiske behandlingsalternativet. Aktuell acyklovir brukes også, men er ikke FDA -godkjent. Abreva (docosanol 10% krem, GlaxoSmithKline) er en over disken ( OTC ) alternativ til disse midlene.

I tillegg, hva er Denavir krem? Denne medisinen brukes til å behandle "forkjølelsessår/feberblemmer" (herpes labialis). Det kan fremskynde tilheling av sårene og redusere symptomer (som prikking, smerte, svie, kløe). Penciklovir tilhører en klasse med medisiner kjent som antivirale midler.

Dessuten, hvilken type produkt er penciclovir?

Penciclovir er et syntetisk asyklisk guaninderivat med antiviral aktivitet som brukes til behandling av forskjellige herpes simplex virus (HSV) infeksjoner.

Er denavir bra for forkjølelsessår?

Denavir ( penciclovir ) er en antiviral medisin. Denavir er en reseptbelagt krem som brukes til å behandle forkjølelsessår på leppene som er forårsaket av herpes simplex -viruset. Denavir er ikke en kur mot forkjølelsessår og du kan fortsette å ha dem i fremtiden.

Anbefalt: