Innholdsfortegnelse:

Hva er OHS -retningslinjene?
Hva er OHS -retningslinjene?

Video: Hva er OHS -retningslinjene?

Video: Hva er OHS -retningslinjene?
Video: Ylvis på holmen | Hva er isen? | discovery+ Norge 2024, Juli
Anonim

BH-retningslinjer . Spørsmål om forskriftspraksis OHS -retningslinjer å hjelpe til med anvendelse og tolkning av seksjoner i arbeidsmiljøforordningen ("OHSR") og med inndelinger av arbeidserstatningsloven ("loven") som angår helse og sikkerhet.

På denne måten, hva er OHS-standardene?

The Occupational Helse og sikkerhet Forskrift 2017 (OHS -forskrift) bygger på OHS -loven. De beskriver hvordan de skal oppfylle plikter og forpliktelser, og bestemte prosesser som støtter OHS -loven. For eksempel inkluderer de krav til: sikker drift av store fareanlegg og gruver.

Vet også, hva dekker OHS -loven? Fra og med 1. juli var hoveddelen handling som dekker OHS er Helse og sikkerhet på arbeidsplassen Handling , 2004. sikre helse, sikkerhet og velferd for ansatte og andre mennesker på jobb; beskytte publikum mot helse- og sikkerhetsrisikoen ved forretningsaktiviteter; eliminere arbeidsplasserisiko ved kilden; og.

Hva er også OHS -retningslinjene og -prosedyrene?

Hensikten med helse og sikkerhet retningslinjer og prosedyrer er å veilede og henvise alle ansatte til å arbeide sikkert og forebygge skader, både på seg selv og andre. Alle ansatte oppfordres til å delta i utvikling, implementering og håndheving av helse og sikkerhet retningslinjer og prosedyrer.

Hva er de fem elementene i sikkerhet?

Fem elementer i en effektiv sikkerhetskultur

  • Ansvar. Bedrifter med sterke sikkerhetskulturer deler verdien av ansvar.
  • Ansvarlighet. Ledere må holdes ansvarlige for å gå foran med et godt eksempel hver dag.
  • Klare forventninger. Sikkerhetsforventninger må settes og kommuniseres til alle i organisasjonen.
  • Etikk.
  • Neste skritt.

Anbefalt: