Innholdsfortegnelse:

Hvordan beskriver du ryggraden?
Hvordan beskriver du ryggraden?

Video: Hvordan beskriver du ryggraden?

Video: Hvordan beskriver du ryggraden?
Video: SELVHJÆLP TIL ET AKUT LÆNDEHOLD 2024, Juli
Anonim

Ryggraden (eller ryggrad) går fra de base av de hodeskalle til de bekken. Den fungerer som en søyle å støtte de kroppsvekt og for å beskytte ryggraden ledning. Det er tre naturlige kurver i ryggraden som gir den en "S" form sett fra de side.

Spørsmålet er også, hvordan ser ryggraden din ut?

De ryggrad kurver Ryggraden din har naturlige kurver som danner en S-form. Sett fra siden har livmorhalsen og korsryggen en lordotisk eller en svak innadgående kurve, og brystkassen ryggrad har en kyphotisk eller mild utadgående kurve.

På samme måte, hva kontrollerer ryggraden din? Det gir din kroppsstruktur og støtte. Den lar deg bevege deg fritt og bøye deg med fleksibilitet. De ryggrad er også designet for å beskytte ryggraden ledning. De ryggrad ledningen er en kolonne av nerver som forbinder din hjernen med resten av din kroppen, slik at du kan kontrollere din bevegelser.

I etterkant kan man også spørre, hvordan beskriver du korsryggsmerter?

Smerte i korsryggen : Smerte i korsrygg område som kan forholde seg til problemer med korsrygg ryggraden, skivene mellom ryggvirvlene, leddbåndene rundt ryggraden og skivene, ryggmargen og nerver, muskler i lav rygg , indre organer i bekkenet og magen, eller huden som dekker korsrygg område.

Hvordan beskriver du smerte?

De vanligste smertetypene er:

  1. Skarpe stikkende smerter.
  2. Ekstrem varme eller brennende følelse.
  3. Ekstrem kulde.
  4. Bankende, "hovent", betent vev.
  5. Følsomhet for kontakt / berøring.
  6. Kløe.
  7. Nummenhet, prikking, pins og nåler.

Anbefalt: