Nyser hunder når de er glade?
Nyser hunder når de er glade?

Video: Nyser hunder når de er glade?

Video: Nyser hunder når de er glade?
Video: First Impressions of KOH CHANG 🏝️ This Place is BEAUTIFUL 2024, Juli
Anonim

Mange hund eiere merker det hunder ofte nyser når de leker eller begeistres av noe. Dette kalles lek nysing ” og det er normalt og ufarlig. Det betyr bare at din hund har masse offun! Hunder nyser når de spiller for å signalisere at oppførselen deres bare spiller, og det de de koser seg.

I denne forbindelse nyser hunder når de er lykkelige?

Det er mange forskjellige grunner til det dogssneeze når de spiller eller spent . Dette forårsaker hund å rynke på den svært følsomme nesen, noe som kan forårsake kiling som kroppen tolker som et signal til nyse . Når en hund nyser, er det vanligvis et tegn på at hund er frisk, og kroppen gjør jobben sin.

Videre nyser hunder når de leker? Som den viser seg, hunder nyser å si: Jeg Jeg har en flott tiiiiime!” I følge hund Behaviorist og trener Katherine Smith, thesneeze er en hundens signal til de annen hund at en bølle dans/kamp spille sesh er strengt tatt spille – så begge deler hunder vet det er alt i god moro.

Videre, hvorfor nyser hunden min når jeg leker med dem?

Hunder gjesp for å roe seg selv eller du eller en annen hund og å kommunisere ingen skade. At nyse er ikke det samme som en kløende nese, det er et signal som forteller den andre hund at dette er spille og hjelper til med å holde den fra å eskalere til noe mer alvorlig.

Hvorfor fnyser hunder når de leker?

EN spille "nysing" er mer begeistret fnyse eller en kraftig utånding av luft fra nesen. Lyden er lik, men kortere og ikke så dyp. Hunder etterligne våre ansiktsuttrykk og empatisk gjesper når vi gjøre for å knytte bånd til oss. Hvis du vil returnere tjenesten, kan du prøve " spille nysing”på valpen din.

Anbefalt: