Hva brukes SMZ TMP til?
Hva brukes SMZ TMP til?

Video: Hva brukes SMZ TMP til?

Video: Hva brukes SMZ TMP til?
Video: Sulfamethoxazole/Trimethoprim (Bactrim, Septra): Uses, Coverage, Dosage, UTI Treatment, Etc. 2024, Juli
Anonim

SMZ - TMP DS ( sulfametoksazol og trimethoprim) er et kombinasjonsantibiotikum brukt for å behandle ørebetennelser, urinveisinfeksjoner, bronkitt, reisendes diaré, shigellose og Pneumocystis jiroveci lungebetennelse. Sulfametoksazol og trimetoprim kan også være det brukt for formål som ikke er oppført i denne medisineringsguiden.

Hva brukte du i denne forbindelse til bactrim?

Bactrim (sulfametoksazol og trimetoprim) DS er en kombinasjon av to antibiotika brukes til å behandle urinveisinfeksjoner, akutt mellomørebetennelse, bronkitt, Shigellose, pneumocystis pneumoni, reisendes diaré, meticillinresistent Staphylococcus aureus (MRSA) og andre bakterielle infeksjoner som er utsatt for dette

Vet også, er SMZ TMP trygt? Som regel TMP - SMZ regnes som en veldig sikker legemiddel. Du hører sjelden om allergi mot det eller andre problemer. Men ikke så fort. Det er en voksende litteratur som tyder på at de som foreskriver dette legemidlet trenger økt grad av respekt for potensielle alvorlige bivirkninger forårsaket av denne kombinasjonen av legemidler.

Foruten ovenfor, hvor raskt fungerer SMZ TMP?

Sulfametoksazol/trimetoprim absorberes raskt med toppnivåer innen en til fire timer etter oral administrering. De antibakterielle effektene av sulfametoksazol/trimetoprim vedvarer i minst 12 timer.

Kan SMZ TMP behandle klamydia?

De kliniske observasjonene antydet at av de studerte antibiotikaene, doksycyklin, erytromycin og trimetoprim - sulfametoksazol var effektive for behandling av klamydiainfeksjon og ikke-gonokokk uretritt. Ubehandlede pasienter hadde symptomer på uretritt og klamydiainfeksjon i tre uker.

Anbefalt: