Hva er hensikten med å bygge inn i histologi?
Hva er hensikten med å bygge inn i histologi?

Video: Hva er hensikten med å bygge inn i histologi?

Video: Hva er hensikten med å bygge inn i histologi?
Video: Публичное собеседование: Junior Java Developer. Пример, как происходит защита проекта после курсов. 2024, Juli
Anonim

Innebygging er prosessen der vevet eller prøvene er innelukket i en masse av innebygging medium bruker en form. Siden vev blokker er svært tynne tykkelse de trenger et støttende medium der vev blokker er en del av . Dette støttemediet kalles innebygging medium.

Hva er hensikten med dehydrering i histologi her?

Dehydrering er ganske enkelt fjerning av vann fra vandig-fikserte vev. Alkoholer er mest brukt i laboratoriet for vev dehydrering , siden de er blandbare med vandige fikseringsmidler som 10% formalin. I dette trinnet trenger alkoholen raskt inn i vevet og vannet erstattes med alkohol.

Tilsvarende, hva er grunnleggende trinn i fiksering av vevsprosessering? Det er tre hovedtrinn i vevsbehandling , nemlig: ' dehydrering ',' clearing 'og' infiltration '. Hver av trinn av de behandling Metoden innebærer spredning av en løsning til vev og spredning av den tidligere løsningen i serien.

Her, hvorfor brukes parafin som et innebyggingsmedium?

Parafin voks er den mest populære medium . En av grunnene er på grunn av det store antallet vevsblokker som kan behandles på kort tid. En annen grunn er at serielle seksjoner lett kan fås når parafin er brukt . Rutinemessige og mest spesielle flekker kan pro-formes ved hjelp av parafin også.

Hva brukes xylen til i histologi?

I histologi , xylen er brukt å behandle og farge vev. Grunnen xylen fungerer så bra for vevsbehandling er at det gjør vev gjennomsiktige slik at parafin kan omslutte vevet fullt ut. Og når du forbereder lysbilder for mikroskopi, xylen kan fjerne gjenværende voks fra skliene.

Anbefalt: