Hva er mønebevaring?
Hva er mønebevaring?

Video: Hva er mønebevaring?

Video: Hva er mønebevaring?
Video: Hva er forskjellen på intoleranse og allergi? - aPODtera - S.2 Ep.12 2024, Juli
Anonim

Ryggbevaring er bruk av grafts og/eller membraner for å prøve å minimere tapet av alveolæren møne . Studier har først og fremst sett på enten vedlikehold av vertikale og horisontale dimensjoner eller tilheling av socket og hvor mye av graftmaterialet som er inkorporert i det nydannede beinet.

Følgelig, hva betyr mønebevaring?

Ryggbevaring . Ryggbevaring er enhver prosedyre som utføres på tidspunktet for eller etter en ekstraksjon som er designet for å minimere ekstern resorpsjon av møne og maksimere beindannelse i stikkontakt.

Spørsmålet er deretter hvor mye koster konservering av stikkontakter? ADA -koden for åsen bevaring er D7953. Den nåværende gjennomsnittlig avgift for ekstraksjon med én tann i USA er omtrent $ 120. De koste av podematerialet for en stikkontakt kan være opptil $ 100 eller mer, noe som er en direkte overhead koste for deg og pasienten.

Hvor lenge varer Socket Preservation?

Omtrent 30 dager etter stikkontakt , er barrieremembranen enten fjernet, eller den resorberes, og den uløselige bein dekker med ny gingiva. Selv om det er gode bevis for det stikkontakt forhindrer bentap, er det ingen fasit på at dette fører til høyere suksess for implantater eller lang -term helse.

Hva er et benerstatningstråd for bevaring av ås?

Ryggbevaring eller Ridge Augmentation er en prosedyre der tannlegen bruker en beinerstatningstråd for bevaring av ås . Når du mister tennene, eller når du må ta tanntrekking på grunn av en eller annen tannsykdom, er det en liten ubeskyttet møne eller stikkontakt etterlatt.

Anbefalt: