Hvordan gir du en hund Pepcid?
Hvordan gir du en hund Pepcid?

Video: Hvordan gir du en hund Pepcid?

Video: Hvordan gir du en hund Pepcid?
Video: Famotidine ( Pepcid ): Uses, Dosage, Side Effects, Contraindications and Some Advice 2024, Juli
Anonim

Pepcid Dosering for Hunder : For begge hunder og katter, er doseringen en tablett på 10 milligram for 20 pund hund hver 12. til 24. time, sier Dr. Klein. Det er best å gi denne medisinen en time før måltider. Ta kontakt med en veterinær for å kontrollere at doseringen er nøyaktig for kjæledyret ditt.

Deretter kan man også spørre, når skal jeg gi hunden min Pepcid?

Den anbefalte dosen på Famotidin å administreres til kjæledyr er 0,25 til 0,5 mg per pund (0,5 til 1,0 mg/kg) hver 12. til 24. time. Hvis du glemmer en dose mens gi ditt kjæledyr Famotidin , administrering er så snart du husker det samme dag.

Man kan også spørre, er Pepcid trygg for hunder på lang sikt? Famotidin er et syreundertrykkende middel som vanligvis administreres til hunder . Forlenget famotidin bruk hos mennesker resulterer i redusert effekt, men effekten i hunder er ukjent.

Man kan også spørre, hvor mye Pepcid kan jeg gi hunden min på 10 kilo?

Famotidin er tilgjengelig som pakker som inneholder 30 x 10 mg tabletter. Den vanlige dosen i hunder er 0,22 mg til 0,44 mg/ lb hver 12. til 24. time.

Hvilket syrenøytraliserende middel kan du gi en hund?

Tums kan brukes til å behandle mildt ubehag fra mageproblemer, halsbrann og diaré hunder . Den aktive ingrediensen, kalsiumkarbonat, reduserer overdreven magesyre hos mennesker som tar den. Derimot, hunder fordøye ting raskere enn mennesker, og medisinen kan passere for raskt til å være effektiv i mange tilfeller.

Anbefalt: