Innholdsfortegnelse:

Er det føflekker i staten Washington?
Er det føflekker i staten Washington?

Video: Er det føflekker i staten Washington?

Video: Er det føflekker i staten Washington?
Video: Откровения. Массажист (16 серия) 2024, Juli
Anonim

Washington State er hjemsted for tre arter av føflekker , men bare to, Townsend sine muldvarp (Figur 1) og Stillehavet muldvarp (Scapanus spp.), Forårsake alvorlig skade på hjemlandskap i stat . Skaden forårsaket av føflekker kommer først og fremst fra deres tunnelering og forskyvning av smuss.

Er det på samme måte lovlig å drepe føflekker i staten Washington?

Det er ulovlig å drepe en føflekk i en kroppsgripende felle i Washington , men du kan skyte, sjokkere, narkotika, drukne eller slå dem døde med en spade. Han anbefalte føflekker til den stat forbud i 2000.

Man kan også spørre, er det føflekker i Seattle? SEATTLE - Molehills kan være en stygg plage i plenen eller hagen din, men å fordrive de irriterende små skapningene kan være litt av en oppgave. Samtidig som føflekker kan være til nytte for landskapet og økosystemene de bor i deres tunnelering og kosthold av skadedyr, vil du kanskje ikke ha dem innenfor gjerdelinjen din.

På samme måte, er føflekker beskyttet i delstaten Washington?

Selv om Staten Washington tillater drap på føflekker , kroppsgripende saks eller klemfeller som vanligvis brukes andre steder er ulovlige i stat . Det er noen lovlige måter å drepe føflekker i Staten Washington , ifølge Washington Institutt for fisk og dyreliv.

Hva er den raskeste måten å bli kvitt føflekker i hagen din?

Det er tre metoder for å fjerne plenen for føflekker:

  1. Eliminer matkilden til føflekker: insekter, grubs, ormer med et plantevernmiddel som Talstar som kan kjøpes her.
  2. Slå tilbake føflekken.
  3. Bruk en agn som Mole Patrol for å drepe føflekker.

Anbefalt: