Er betonggulv hardt for føttene dine?
Er betonggulv hardt for føttene dine?

Video: Er betonggulv hardt for føttene dine?

Video: Er betonggulv hardt for føttene dine?
Video: Грибов в 2022 Году Будет НЕСЛЫХАННО МНОГО. На Это Указывают Все Приметы... Белые Грибы 2024, Juni
Anonim

De virkeligheten er imidlertid det harde betonggulv ta en toll på de kropp pga deres ufleksibilitet. Må stå og gå videre harde betonggulv i lange perioder av tid kan føre til sår føtter , hoven ben og til og med smerter i kne og rygg. Over tid kan du lide av skader og/eller kroniske smerter.

Er betonggulv derfor helseskadelig?

Polert betonggulv er giftfrie gulvbelegg alternativ fordi de ikke blir behandlet med kjemikalier eller forseglere som kan avgi skadelig VOC. Til og med medisinske fasiliteter installeres betonggulv fordi de ikke har noen negative effekter på inneluftkvaliteten. Sørg for Din helse.

hvilke sko er best for betonggulv? Ta tak i de tøffe, ugjennomtrengelige betonggulvene med de beste komfortskoene for arbeid

  • New Balance MID626V2 arbeidssko.
  • Alegria Women's E? Ryn Clog.
  • Rockport Eberdon Loafer for menn.
  • Clarks Women's? Hope Roxanne Flat.
  • Merrell Encore Gust Slip-On menns.
  • Dansko XP 2.0 Clog.
  • Skechers USA Men's Segment The Search Slip On Loafer.

På samme måte spørs det, hvorfor gjør betong vondt i føttene mine?

Står på betong i lange perioder er skatter til de shin. Som et resultat, du er sannsynlig å utvikle betennelse og smerter sammen de indre kant av de leggbenet. I tillegg skinnebenskinner kan forårsake musklene dine og føtter å føle seg stiv.

Er det ille å stå på betong hele dagen?

Hard betong gulv er omtrent dårligst mulig overflate til stå på for de fleste eller alle av et verk dag . To timer med å stå på jobb er ikke forbundet med problemer, men en lengre periode vil sannsynligvis ha skadelige effekter, ifølge en sveitsisk forsker.

Anbefalt: