Hvilken del er den mest følsomme i menneskekroppen?
Hvilken del er den mest følsomme i menneskekroppen?

Video: Hvilken del er den mest følsomme i menneskekroppen?

Video: Hvilken del er den mest følsomme i menneskekroppen?
Video: Топ-10 худших продуктов, которые врачи рекомендуют вам есть 2024, Juni
Anonim

Panne og fingertupper mest følsomme til smerte, viser forskning. Pannen og fingertuppene er mest følsomme deler til smerte, ifølge det første kartet laget av forskere over hvordan evnen til å føle smerte varierer på tvers av Menneskekroppen.

Er øyet dessuten den mest følsomme delen av kroppen?

Strukturen til øye . Den klare fronten av din øye kalles hornhinnen. Denne transparente platen sitter over eleven og iris, beskytter dem og slipper inn lys. Det er høysensitiv.

Spørsmålet er deretter hvilken del av kroppen som har flest berøringsreseptorer? Det er tungen, leppene og fingertuppene mest berøring - sensitive deler av kropp , bagasjerommet minst. Hver fingertupp har mer enn 3000 berøringsreseptorer , hvorav mange reagerer først og fremst på press.

På samme måte kan du spørre, hvor er en manns mest følsomme sted?

Høyt følsom å berøre på grunn av et høyt antall sensoriske reseptorer på huden, er ørene rangert rett bak pungen for kroppsdeler som hjelper menn med orgasme ved berøring eller stimulering på annen måte.

Hvilken del av kvinnekroppen er mest følsom?

For lett berøring er nakken, underarmen og vaginal marginalen mest følsomme områder, og areolaen er minst følsom . Når det kommer til trykk, er klitoris og brystvorte mest følsomme , og sidebobben og magen er minst.

Anbefalt: