Hva er rollen til Conceptacle i Fucus?
Hva er rollen til Conceptacle i Fucus?

Video: Hva er rollen til Conceptacle i Fucus?

Video: Hva er rollen til Conceptacle i Fucus?
Video: Hva er kaspeldannelse? 2024, Juni
Anonim

Konseptbriller er spesialiserte hulrom av marine og ferskvannsalger som inneholder reproduktive organer. De er plassert i beholderen og åpnes ved en liten ostiole. Caecostomata, finnes bare i Fucus distichus, hos disse blir ostiol blokkert under utviklingen.

Tilsvarende, hva er Conceptacle og beholder?

Som substantiv forskjellen mellom beholder og konsept er det beholder er en container mens konsept er (foreldet) et hulrom, spesielt i kroppen.

Man kan også spørre, hva kalles kjønnscellene til Fucus? Fucus Mannlig konsept. Begrepet for de mannlige reproduktive organene er foret med antheridioforer, som er forgrenet og har oppblåst, terminal antheridia på grenene. Antheridia er stedene for meiose, og danner 64 til 128 biflagellerte hanner gameter som omtales som antherozoider.

Vet også, hvordan reproduserer Fucus?

Blæretang er en tobolig organisme, noe som betyr at mannlige og kvinnelige kjønnsceller produseres på to forskjellige organismer. Organismen trenger vann for reproduksjon , ettersom den produserer flagellerte sædceller som beveger seg mot egget for å befrukte det via vannet, kalles dette broadcast spawning.

Hva er kongeriket Fucus?

Chromista

Anbefalt: