Kan du drikke under 21 i NJ?
Kan du drikke under 21 i NJ?

Video: Kan du drikke under 21 i NJ?

Video: Kan du drikke under 21 i NJ?
Video: Smaker Vi Forskjell På Mat MED OG UTEN Sukker?!? 2024, Juli
Anonim

En person må være 21 år eller eldre for lovlig å kjøpe eller konsumere alkoholholdige drikkevarer på et lisensiert område. Det er absolutt intet unntak fra dette. (N. J. S. A. 9: 17B-1) Imidlertid personer under alderen på 21 bokser lovlig drikke i forbindelse med en religiøs seremoni eller hjemme under foreldre tilsyn.

Videre kan du drikke klokken 18 i NJ?

New Jersey alkohollovene tillater voksne 18 eller eldre til være bartendere. Det vil si at virksomheten deres deretter kan selge alkoholholdige drikker. Og dermed, de kan eie en butikk eller restaurant som selger alkohol, men ikke kunne til til og med smake på det. Tilstand av New Jersey alkohollovene tillater alle under 21 år å drikke på private steder.

Spørsmålet er deretter hva som skjer hvis du er 18 år og blir fanget av å drikke? Hvis politiet mistenker noen under 18 har alkohol på et offentlig sted, de har makt til å konfiskere den. Hvis unge mennesker bli tatt med alkohol tre ganger de kan stå overfor en sosial kontrakt, en bot eller arrestasjon.

Angående dette, kan noen under 21 drikke alkohol hjemme?

SVAR: NEI; den eneste måten under alder gjester kan drikke alkohol på din hus er hvis de har en forelder, foresatte eller ektefelle 21 år gammel eller over FYSISK TILGENE med dem på festen. Jeg er over 21 år gammel og har noen venner som er det under 21.

Kan mindreårige drikke med foreldre i New Jersey?

En person må være 21 år eller eldre for å lovlig kjøpe eller konsumere alkoholholdig drikk på et lisensiert område. Det er absolutt intet unntak fra dette. 9:17B-1) Men personer under 21 år kan lovlig drikke i forbindelse med en religiøs seremoni eller hjemme under foreldrenes tilsyn.

Anbefalt: