Kan jeg drikke på Hawaii hvis jeg er 18?
Kan jeg drikke på Hawaii hvis jeg er 18?

Video: Kan jeg drikke på Hawaii hvis jeg er 18?

Video: Kan jeg drikke på Hawaii hvis jeg er 18?
Video: SHASHLIK SOM KAN SPISES MED LÆBER! Sådan steges en kebab korrekt. Kebab opskrifter 2024, September
Anonim

Det juridiske drikker alder i Hawaii er 21. Even selv om du har å være 21 år for å konsumere alkohol , i en alder av 18 en person kan server på en restaurant som selger alkoholiker drinker eller som bartender, samt håndtering eller salg alkohol i en detaljhandelspakkebutikk så lenge en veileder er tilstede.

Med tanke på dette, er Hawaii strengt på drikkealderen?

Ikke overdrevent streng og ikke overdrevent mild, tilstanden til Hawaii drikkealder er typisk; 21. Det har du ikke lov til drikke alkoholholdige drikker på stranden, men denne loven har vært kjent for å være mer på den milde siden (avhengig av hvilken strand du er på).

For det andre, hva kan du gjøre på 18 på Hawaii? Hawaii myndighetsalder er 18 . Når du sving 18 , du vil få mange av de rettighetene og ansvarene som de fleste andre voksne har. Noen av dine nye rettigheter inkluderer stemmerett og du vil nå kan du få kredittkort og kjøpe sigaretter og andre regulerte varer.

På samme måte kan du drikke med foreldrene dine på Hawaii?

De i alle aldre under 21 år kan drikke . EN forelder eller verge må tjene de alkohol på private steder. Derimot, Hawaii forbyr drikker eller ha åpne beholdere med alkohol i et motorkjøretøy. Under Hawaii alkohollover er det ulovlig for de under 21 år til kjøpe alkohol.

Hva er drikkealderen på Hawaii 2019?

21

Anbefalt: