Er Schambergs sykdom farlig?
Er Schambergs sykdom farlig?

Video: Er Schambergs sykdom farlig?

Video: Er Schambergs sykdom farlig?
Video: OVERTIDSSEJR! | Bagom den sene sejr i Silkeborg 2024, Juli
Anonim

Det finnes ingen kur for Schambergs sykdom denne tilstanden er imidlertid ikke livstruende eller et stort helseproblem. De vanligste problemene som pasientene vil støte på er misfarging av huden og av og til kløe.

Bare så, forsvinner Schambergs sykdom?

Mens der er ingen spesifikk behandling å kurere Schambergs sykdom permanent er det ting som noen ganger hjelper. Kløen kan kontrolleres vanligvis med aktuelle steroidkremer som kortison. Røde cellelekkasje er ofte en reaksjon på en medisin, og det vil gå bort ved å slutte med den medisinen.

Man kan også spørre, er Schambergs sykdom arvelig? Årsaken. Årsaken til pigmentert purpurisk dermatose er ukjent. Noen ganger forekommer det som en reaksjon på medisiner, tilsetningsstoffer, virusinfeksjoner eller etter trening. I sjeldne tilfeller ser det ut til å være en genetisk komponent.

Hva er Schambergs sykdom i denne forbindelse?

Schambergs sykdom er en sjelden dermatose preget av progressive, ikke-palpable pigmentforandringer. Vanligvis forekommer lesjonene som flekker og 'cayenne pepper puncta' med pigmentering som et fremtredende trekk.

Hvordan behandler du schamberg sykdom naturlig?

Min interne urtestøtteblanding til behandle Schambergs Sykdom er en kombinasjon av urter; Hestekastanje, Rue, Nettle, Yarrow, Mistletoe and Rosehips, Bach -blomstene som er inkludert er Impatiens, Lerk, Sweet Chestnut og Chicory. Utvortes hvis huden klør, vil påføring av den irriterende kremen gi lindring.

Anbefalt: