Hvorfor trenger jeg en anti sifonventil?
Hvorfor trenger jeg en anti sifonventil?

Video: Hvorfor trenger jeg en anti sifonventil?

Video: Hvorfor trenger jeg en anti sifonventil?
Video: Hvorfor er jeg som jeg er? Hvor forskjellige vi er som individer og fremtidige temaer 2024, Juli
Anonim

Anti - hevert funksjoner kreves av koden på visse rørleggerutstyr, for eksempel utvendige kraner (sill-kraner) eller verktøyvaskkraner. Anti - sifon enheter beskytter mot muligheten for lavt vanntrykk i tilførselsledningen som suger forurenset vann tilbake til drikkevannsforsyningen.

Hva er hensikten med en anti sifonventil angående dette?

VVS-koder krever anti-sifonventiler på vanningssystemer og utendørs kraner for å beskytte kommunalt drikking vann . En anti-sifonventil normaliserer trykket inne i rørene når du slår av vann for å forhindre at det flyter bakover.

På samme måte, hvordan slår jeg av anti -sifonventilen?

  1. Slå av vannet til kranen og åpne den før du utfører service på eller fjerner en innebygd antiforsugningsventil.
  2. Skru av plastlokket som dekker en anti-sifonventil som er permanent installert inne i en frostfri tapp eller annen utendørs kran.
  3. Fjern skruene som holder ventilen til kranhuset med en stjerneskrutrekker.

Trenger jeg følgelig en anti -sifonventil på sprinklersystemet mitt?

Du vanligvis bare trenge dem hvis din sprinkler hodene er over de level av ventilen med mer enn seks centimeter eller så. De linjer i huset ditt blir presset av de vann i dem, altså de risikoen for tilbakestrømning er ganske lav med mindre hodene er godt over ventilen.

Er anti sifon det samme som tilbakestrømning?

Hvis denne ventilen ikke kan åpnes, vil anti - sifonventil vil ikke forhindre tilbakestrømning . Det kan ikke være installert på et sted hvor det noen gang kan være nedsenket under vann. Anti - sifon ventiler er den vanligste typen tilbakestrømningsforebygger brukes på vanningsanlegg for boliger, først og fremst fordi de er enkle og rimelige.

Anbefalt: