Innholdsfortegnelse:

Hvor finner du skulderbladet?
Hvor finner du skulderbladet?

Video: Hvor finner du skulderbladet?

Video: Hvor finner du skulderbladet?
Video: Why Your Shoulder Blades Are Causing Your Shoulder Pain 2024, Juli
Anonim

Scapula . Scapula , også kalt skulderblad , et av to store bein i skulderbeltet hos virveldyr. Hos mennesker er de trekantede og ligger på øvre del av ryggen mellom nivåene til andre og åttende ribbein.

Med tanke på dette, hvor er scapulaen din plassert?

Scapula : Mer kjent som de skulderblad, skulderbladet er et flatt trekantet bein plassert i de øvre rygg. Det henger sammen med de krageben kl de foran de kropp. Humerus: De største bein av de væpne, de humerus kobler seg til scapulaen og kragebenet inn de skulder.

hva er skuldermusklene? De scapula gir vedlegg for flere grupper av muskler . Det indre muskler av scapula inkludere rotator mansjetten muskler , teres major, subscapularis, teres minor og infraspinatus. Den tredje gruppen av muskler inkluderer levatoren scapulae , trapezius, rhomboids og serratus anterior.

Herav, hvordan identifiserer du scapula?

De scapula er også kjent som skulderblad . Det artikulerer med humerus ved glenohumeral leddet, og med kragebenet i acromioclavicular leddet. Ved å gjøre det, scapula kobler overekstremiteten til stammen. Det er et trekantet, flatt bein, som fungerer som festested for mange (17!)

Hvordan fikser du en ujevn skulderblad?

Øre til skulder strekk

  1. Sitt eller stå med hodet og nakken i en rett linje.
  2. Hold skuldrene i ro mens du vipper hodet mot skulderen.
  3. Bruk hånden til å holde på eller massere motsatt skulder.
  4. Eller trekk forsiktig hodet ned mot skulderen.
  5. Hold i 30 sekunder.

Anbefalt: