Hvordan bli kvitt Pythium blight?
Hvordan bli kvitt Pythium blight?

Video: Hvordan bli kvitt Pythium blight?

Video: Hvordan bli kvitt Pythium blight?
Video: Preventing Pythium Blight Lawn Disease 2024, Juli
Anonim

Behandle Pythium Blight

Ta bort stråtak til ta bort kilder til Pythium sopp og for å bringe plenen tilbake til helse. Blokker det infiserte området for fottrafikk. Etter klipping eller lufting, tørk av knivene og verktøyene og til og med skoene for å forhindre ytterligere spredning av soppen

På samme måte kan man spørre hva som forårsaker Pythium blight?

Pythiumblett er ofte forårsaket av ulike Pythium arter som pythium aphanidermaturm, pytium graminicola, pytium ultimat og pythium vanterpoolii. Det er en alvorlig sykdom i gress-sesonggras under varmt fuktig vær. Noen ganger kalles dette "bomullet" rødme "fase.

hvordan dreper du Pythium? Oxy-Plus (hydrogenperoksid) er et strålende produkt for sykdomsforebygging, men i de konsentrasjonene som er nødvendige for å drepe aktiv pytium vekst og sporer vil det også skade planter. Oxy-Plus er stor ved en høy dose for rengjøring, og er mindre effektiv når den tilsettes regelmessig til næringsoppløsningen.

Hvordan ser Pythium blight ut om dette?

Symptomer på Pythium blight er tydelig under varmt, fuktig vær når torvgress går er våt i minst 12 timer. De første symptomene vises som mørkegrønne til lilla vannvåte blader som samler seg til sirkulære eller uregelmessige formet flekker i gressgresser (figur 1-9).

Hva er Pythium rotrot?

Pythium rot råte er et vedvarende problem i områder som er dårlig drenert eller over-vannet. De sykdom kan også forekomme i godt drenerte områder etter lengre perioder med nedbør. Pythium rot råte kan forekomme når som helst på året så lenge jorden forblir mettet i flere dager eller uker.

Anbefalt: