Hva gjør medisinske innbyggere?
Hva gjør medisinske innbyggere?

Video: Hva gjør medisinske innbyggere?

Video: Hva gjør medisinske innbyggere?
Video: Hva gjør en bioingeniør? 2024, Juni
Anonim

I sin rolle som medisinsk omsorgsleverandører, Innbyggere samarbeide med andre medlemmer av helseteamet for å gi direkte medisinsk omsorg for pasienter. Som leger er et av deres hovedansvar å diagnostisere pasientenes medisinsk problemer og utarbeide passende styrings- og behandlingsplaner.

Tilsvarende, hva er forskjellen mellom en lege og en beboer?

EN. Innbyggere er leger i opplæring. De har uteksaminert seg fra medisinsk skole, blitt tildelt en doktorgrad, og utdanner nå til å være en bestemt type doktor - for eksempel en barnelege eller barnespesialist, eller en type kirurg. I deres første år med slik opplæring, innbyggere kalles noen ganger praktikanter.

Ved siden av ovenfor, hvor lang er medisinsk opphold? Lengden på din bosted avhenger av spesialiteten du forfølger. Mest boliger er mellom tre og syv år. For eksempel et treårig bosted kreves for leger i familiepraksis, intern medisin og barnelege. Lengre boliger finnes for visse spesialiteter, for eksempel kirurgi og urologi.

Hva gjør medisinske innbyggere med tanke på dette?

Den gjennomsnittlige medisinsk bosatt tjener $61 200 årlig, ifølge Medscape's Innbyggere Lønn og gjeldsrapport 2019, en økning på 3% fra $ 59, 300 de tjente i 2018.

Hva gjør du under oppholdet?

Som en ny GJØRE , du vil bli omtalt som en lege og ha dine egne pasienter for første gang under oppholdet . Bosted er kulminasjonen på år og år med hardt arbeid som endelig viser seg. Praktikanter lærer kommunikasjonsevner, koordinerer omsorg, rådfører seg med pasientfamilier, skriver ordre og jobber med EHR.

Anbefalt: