Hvordan fungerer flytende bandasje?
Hvordan fungerer flytende bandasje?

Video: Hvordan fungerer flytende bandasje?

Video: Hvordan fungerer flytende bandasje?
Video: ЧТО ТАКОЕ КОМПАС И КАК ОН РАБОТАЕТ? 2024, Juli
Anonim

Flytende bandasje er en aktuell hudbehandling forminor kutt og sår som selges av flere selskaper. Produktene er blandinger av kjemikalier som danner et polymert lag som binder seg til huden. Dette beskytter såret ved å holde smuss og bakterier ute, og holde fuktighet inne.

Også spurt, er Liquid Bandage bra å bruke?

Hvis kuttet er mindre, a flytende bandasje ( væske lim) kan brukes på kuttet for å lukke såret og hjelpe til med å stoppe blødning. Ved hjelp av en flytende bandasje er rask til søke om . Det forårsaker bare lett svie når det påføres. Det er mindre sjanse for infeksjon siden såret er lukket.

Man kan også spørre, holder Liquid Bandage bakterier ute? Den pustende, vanntette beskyttelsen holder utenfor skitt og bakterier . Den dekker og beskytter for å tillate helbredelse av huden. Nexcare Flytende bandasje er alkoholfri og inneholder ingen duft eller konserveringsmidler. Det er det perfekte tillegg til ethvert førstehjelpssett.

Dessuten kan du bruke flytende bandasje på ansiktet ditt?

MEN, det er et triks: a væskebandasje . Dette flytende bandasje koster $ 4 her. Det er en antiseptisk behandling som dekker kutt, sår og tørt eller sprukket skinn. I utgangspunktet beskytter den din huden mens den helbreder andletter den puster. VIKTIG: A flytende bandasje bør ikke brukes på daglig basis for å dekke over akne.

Er Liquid Bandage vanntett?

Ny hud Flytende bandasje er ingen vanlig bandasje . New Skin gir antiseptisk behandling for kutt, sår, riper, hard hud og tørr, sprukket hud. NewSkin Flytende bandasje tørker raskt for å danne et tøft beskyttelsesdeksel vanntett og holder ut smuss og bakterier mens huden lar seg puste.

Anbefalt: