Hvor mange kaffe per dag er trygt?
Hvor mange kaffe per dag er trygt?

Video: Hvor mange kaffe per dag er trygt?

Video: Hvor mange kaffe per dag er trygt?
Video: КАК ПОХУДЕТЬ БЫСТРО И ПРОСТО! - 5 КГ ЗА НЕДЕЛЮ! ГРЕЧНЕВАЯ ДИЕТА. 2024, Juli
Anonim

Flere studier har funnet det en daglig kaffe inntak av fire kopper er et sikringsskap beløp. Selv føderale diettretningslinjer foreslår tre til fem åtte unse kopper kaffe per dag (gir opptil 400 milligram koffein) kan være en del av En frisk kosthold. Dr.

Med tanke på dette, hvor mange kopper kaffe om dagen er trygt?

I følge diettretningslinjene for amerikanere er det sikker for de fleste kvinner drikke tre til fem kopper kaffe om dagen med en maksimalt inntak på 400 milligram koffein. (Koffeininnhold kan variere avhengig av typen kaffe , men en gjennomsnittlig 8-unse kopp har 95 milligram.)

I tillegg, hvor mange kopper kaffe er farlige? Opp til 400 milligram (mg) koffein om dagen vises til være trygg for de fleste friske voksne. Det er omtrent mengden koffein i fire kopper av brygget kaffe , 10 bokser cola eller to "energy shot" drinker.

Er flere kopper kaffe bra for deg?

The Miracle Brew Ikke bare konkluderte anmeldelsen med at å drikke en haug med kaffe hver dag vil ikke skade du , men den fant også spesifikke eksempler på kaffe grenseoverraskende fordeler . En daglig kaffe vane med tre eller fire kopper var assosiert med lavere risiko for hjertesykdom og død av enhver årsak.

Er det dårlig å drikke kaffe hver dag?

Som så mange matvarer og næringsstoffer, for mye kaffe kan forårsake problemer, spesielt i fordøyelseskanalen. Men studier har vist det drikking opptil fire 8-unse kopper kaffe per dag er trygt. Men nipper kaffe i rimelige mengder kan bare være en av de sunneste tingene du kan gjøre.

Anbefalt: