Er det noen nye behandlinger for Huntingtons sykdom?
Er det noen nye behandlinger for Huntingtons sykdom?

Video: Er det noen nye behandlinger for Huntingtons sykdom?

Video: Er det noen nye behandlinger for Huntingtons sykdom?
Video: New therapies for Huntington's Disease | Professors Sarah Tabrizi & Gillian Bates 2024, Juni
Anonim

An internasjonale kliniske studier har funnet det et nytt legemiddel mot Huntington sykdom er trygt, og det behandling med legemiddel senker med hell nivåene av det unormale proteinet som forårsaker svekkende sykdom hos pasienter. Til dags dato, Nei effektive behandlinger har vist seg å bremse utviklingen av dette lidelse.

På denne måten, hva er de nåværende behandlingene for Huntingtons sykdom?

Det er ingen behandling å stoppe eller reversere Huntingtons sykdom , men det er noen medisiner som kan bidra til å holde symptomene under kontroll. Behandling for HD inkluderer legemiddel tetrabenazin, antipsykotisk narkotika , antidepressiva og beroligende midler. Pasienter som trener har en tendens til å gjøre det bedre enn de som ikke gjør det.

Er det dessuten genterapi for Huntingtons sykdom? AMT-130 for Huntingtons sykdom (HD) uniQure utvikler seg en genterapi for Huntingtons sykdom (HD), en sjelden, dødelig, nevrodegenerativ Genetisk lidelse som påvirker motorisk funksjon og fører til atferdssymptomer og kognitiv tilbakegang hos unge voksne, noe som resulterer i total fysisk og mental forverring.

er det noen ny forskning på Huntingtons sykdom?

EN hovedfokus på forskning på HD er å forstå de toksisitet av mutant huntingin-protein til hjerneceller og for å utvikle potensielle medisiner for å motvirke den . Mer enn 30 000 amerikanere har HD. Huntingtons sykdom er forårsaket av en mutasjon i de gen for en protein som heter huntingtin.

Hvordan bremser du Huntingtons sykdom?

Medisiner kan bidra til å redusere noen av problemene forårsaket av Huntingtons sykdom , men de stopper ikke eller ro ned tilstanden. Disse inkluderer: antidepressiva mot depresjon. medisiner for å lette humørsvingninger og irritabilitet.

Anbefalt: