Er det greit å drikke alene hjemme?
Er det greit å drikke alene hjemme?

Video: Er det greit å drikke alene hjemme?

Video: Er det greit å drikke alene hjemme?
Video: Creeper girl er hjemme alene mot Enderman! Ekstrem gjemsel i Minecraft-huset! 2024, Juli
Anonim

Drikker alene er ikke iboende dårlig , men det er en praksis som kan føre til alkoholisme. Mens mange mennesker har en drikke på hjem etter jobb for å slappe av og som en selvbelønning, hyppig drikking kan føre til alkoholavhengighet og alkoholisme.

Rett og slett, er det normalt å drikke alene hjemme?

Samtidig som drikker alene blir ofte nevnt som et av de vanlige tegnene på alkoholisme, men det gjør deg ikke til en alkoholiker av og til og med måte. Imidlertid når du begynner å drikke alene oftere, ensom drikking kan raskt bli til en alkoholavhengighet eller avhengighet.

På samme måte, hva betyr det hvis du drikker alene? Hvis du Finn det du er ofte drikker alene , kan dette være et tegn på dypere psykologiske eller følelsesmessige problemer. Mange folk drikke alkohol for å takle uønskede følelser eller følelser som tristhet, depresjon, frustrasjon, forlatelse, etc.

Spørsmålet er også, er det trist å drikke selv?

Faktisk, i hvert fall i amerikansk kultur, drikker alene er allment ansett som lei seg , ynkelig eller rett og slett alkoholiker. Vel, jeg hevder det moderat drikker alene kan være avslappende og kreativt stimulerende. Vi vet at alkohol (forhåpentligvis i godt håndverksøl eller god vin eller brennevin) er sunt generelt.

Er det morsomt å drikke alene?

Tilsynelatende, drikker alene er et av advarselstegnene på både alkoholisme og depresjon. Vi snakker alvorlig drikking . Hemingway sa en gang: Jeg drikke for å gjøre andre mennesker mer interessante.” Vel, når du drikke alene , du gjør deg selv mer interessant!

Anbefalt: