Hvordan kommer radialnerven inn i hånden?
Hvordan kommer radialnerven inn i hånden?

Video: Hvordan kommer radialnerven inn i hånden?

Video: Hvordan kommer radialnerven inn i hånden?
Video: Radial Nerve Injury,Where Is The Injury - Everything You Need To Know - Dr. Nabil Ebraheim 2024, Juli
Anonim

Til Tast inn underarmen, den radial nerve reiser fremover til lateral epikondyl av humerus, gjennom kubitalfossa. De nerve avsluttes deretter ved å dele i to grener: Dyp gren (motorisk) – innerverer musklene i bakre del av underarmen.

Bare så, hvor kommer radialnerven inn i hånden?

De radial nerve har sin opprinnelse som en terminal gren av den bakre ledningen av plexus brachialis. Den går gjennom armen, først i den bakre delen av armen, og senere i den fremre delen av armen, og fortsetter i den bakre delen av underarmen.

Hvilke muskler innerverer også radialnerven? De muskulære grenene til radialnerven forsyner Triceps brachii , Anconæus, Brachioradialis og Extensor carpi radialis longus, og er gruppert som medial, posterior og lateral.

Også spurt, hvilke fingre kontrollerer radialnerven?

Radialnerven er i armen, og den hjelper til med å kontrollere bevegelsen av triceps, forlengelsen av håndledd og fingre, og følelsen i en del av hånd.

Hvordan vurderer du radial nerveskade?

Diagnose. For å diagnostisere a radial nerveskade , vil en lege utføre en fysisk evaluering . De vil bevege hvert ledd i overarmen og be personen om å rapportere enhver følelse av strekk, prikking eller smerte.

Anbefalt: