Hvor mange hjernerystelser har det vært i NFL?
Hvor mange hjernerystelser har det vært i NFL?

Video: Hvor mange hjernerystelser har det vært i NFL?

Video: Hvor mange hjernerystelser har det vært i NFL?
Video: Буэнос-Айрес - Невероятно яркая и душевная столица Аргентины. Гостеприимная и легкая для иммиграции 2024, Juni
Anonim

281 hjernerystelser

Videre, hvor mange hjernerystelser har det vært i NFL i 2019?

I 2019 preseason og ordinær sesong, 224 hjernerystelse ble diagnostisert, 10 flere enn det ble rapportert i 2018 -kampanjen. Dataene ble offentliggjort torsdag. Til tross for en liten opptur, er tallene fortsatt en kraftig nedgang fra 2017, da en økning hjernerystelse skapte alarm blant ligamyndighetene.

Spørsmålet er deretter hvor mange er for mange hjernerystelser? For det andre, forskningen definerer ikke tre klart hjernerystelse som denne unnvikende "linjen i sanden." Forskning på flere hjernerystelser er vanligvis definert som tre eller flere hjernerystelse så den gruppen inkluderer ofte personer som har lidd betydelig mer enn tre hjernerystelse.

På denne måten, hvor mange fotballspillere får hjernerystelse i året?

Det er omtrent 67 000 diagnostiserte hjernerystelse i videregående skole Fotball hver år . I følge forskning fra The New York Times, minst 50 ungdommer fotballspillere (videregående eller yngre) fra 20 forskjellige stater har dødd eller pådratt seg alvorlige hodeskader på banen siden 1997.

Hva er den farligste sporten?

Bull Riding Det har blitt sett på som en av farligste sport i verden med skade på nakke, hode og ansikt, samt hjernerystelse, som står for mest av skadene. Den raskeste sport i verden er det også tilfeldigvis farligst en!

Anbefalt: