Er grubbehandling nødvendig?
Er grubbehandling nødvendig?

Video: Er grubbehandling nødvendig?

Video: Er grubbehandling nødvendig?
Video: Liebherr - First U.S. articulated dump truck has arrived 2024, Juli
Anonim

Det korte svaret er at du ikke trenger det behandle plenen din hvert år for grub ormer, med mindre plenen din viser seg skader fra dem. Det er flere grunner til det grub befolkningen er ikke like vanlig i år. Voksen grub ormer (June Bugs) legger gjerne eggene sine i fuktig jord av frodige plener.

Må jeg på samme måte bruke grub -kontroll hvert år?

Det er så enkelt. Grub kontroll målinger trenge skal tas på årsbasis for å jobbe konsekvent. Hoppe over a år kan være greit, men hvis noen biller har lagt eggene i plenens jord i løpet av det siste år , kan du se på en alvorlig skadet plen midt på høsten.

Vet også, hvordan vet jeg om jeg trenger grub -kontroll? En måte å avgjøre om grub kontroll er nødvendig er å grave opp de øverste 3 tommer av en 6- til 6-tommers plenprøve. Hvis prøven har mer enn to eller tre grubs , deg bør sannsynligvis ta skritt for å redusere grub skader.

Hva er den beste tiden å behandle for grubs?

Grubs grave dypt ned i jorden og hvile gjennom vinteren. Noen beveger seg så mye som 12 tommer under overflaten. Kom mars, plener allerede under angrep av grubs er best behandlet tidlig på våren eller høsten. Påfør Bayer Advanced 24 timer Grub Killer Plus for raske resultater.

Kan jeg behandle grubs i oktober?

Det er helbredende grub kontrollere produkter som kan brukes på torvet på dette tidspunktet (slutten av august til og med oktober ) som vil kontrollere grubs på så kort tid som en til tre dager. Uten aktiv grub fôring i torv, de fleste rovdyr gjøre ikke oppdage grubs i torvet og de ser andre steder etter måltidene sine.

Anbefalt: