Innholdsfortegnelse:

Hvordan måler du en King Airway?
Hvordan måler du en King Airway?

Video: Hvordan måler du en King Airway?

Video: Hvordan måler du en King Airway?
Video: King LT Airway Demonstration 2024, Juli
Anonim

Pasientkriterier

  1. Størrelse 0: <5 kg.
  2. Størrelse 1: 5-12 kg.
  3. Størrelse 2: 12-25 kg.
  4. Størrelse 2,5: 25-35 kg.
  5. Størrelse 3: 4-5 fot.
  6. Størrelse 4: 5-6 fot.
  7. Størrelse 5:> 6 fot.

Følgelig, hva er en king tube luftvei?

Strupehodet rør (også kjent som Konge LT) er en luftveier administrasjonsenhet designet som et alternativ til andre luftveier håndteringsteknikker som maskeventilasjon, larynxmaske luftveier , og luftrør intubasjon.

hva er et supraglottisk luftveisapparat? Supraglottiske luftveisenheter (SAD) er enheter som holder den øvre luftveier klar for uhindret ventilasjon. Larynxmasken luftveier (LMA) refererer til SAD -er produsert av produsentene av LMA Classic (LMA North America [San Diego]).

Når ville du brukt en King Airway?

1 Mål/Formål/Beskrivelse 1.1 King Airway (LT-D) er til være brukt som et alternativ til endotrakeal intubasjon for avanserte luftveier behandling 1.2 Den er plassert i spiserøret og fungerer som en mekanisk luftveier når ventilasjon er nødvendig for pasienter som er over 4 fot høy og apneisk eller bevisstløs med ineffektiv

Hvordan fungerer en Combitube?

De Combitube -også kjent som esophageal tracheal airway eller esophageal tracheal double-lumen airway-er en blindinnsats luftveienhet (BIAD) som brukes i pre-sykehus og nødstilfeller. Den er designet for å gi en luftvei for å lette den mekaniske ventilasjonen til en pasient i pustebesvær.

Anbefalt: