Hva er BLS HeartCode?
Hva er BLS HeartCode?

Video: Hva er BLS HeartCode?

Video: Hva er BLS HeartCode?
Video: HeartCode® BLS 2024, Juli
Anonim

HeartCode BLS er AHAs metode for blandet læringsleveranse for BLS Kurs. Blended learning er en kombinasjon av eLearning (online del), der en student fullfører en del av kurset på en selvstyrt måte, etterfulgt av en hands-on økt.

På samme måte blir det spurt, er HeartCode BLS for helsepersonell?

Hjertekode BLS er for helsevesen fagfolk som søker en alternativ metode for å fullføre en innledende eller fornyelse BLS Kurs. Tilgjengelig versjon tilgjengelig for studenter med hørsel, syn og/eller motoriske funksjonsnedsettelser bare på eLearning. Heart.org.

Dessuten, hva er BLS-trening? BLS står for Basic Life Support. BLS sertifisering kan referere til to ting: Opplæring som inkluderer ferdigheter på helsepersonellnivå som 2-personers HLR, pulssjekker, bruk av poseventilmaske og redningspust uten kompresjoner for personer som har puls.

På samme måte kan du spørre hvor lenge er HeartCode BLS bra for?

A: Etter vellykket gjennomføring av alle tre delene, (online kurs og ferdighetsøvelse og testøkt), vil studentene motta en AHA BLS for Healthcare Providers kursfullføringskort, utstedt av deres instruktørs opplæringssenter. Dette kortet er gyldig for to år.

Er det en forhåndstest for BLS?

Hvis du klarer dette BLS forhåndstest , Du er klar til å bestå De Faktisk eksamen. Ta dette raskt, omfattende forprøve for å finne ut om du er klar til å passere din kommende BLS Sertifiseringskurs. Tar en BLS -test er også en fin måte å gjøre seg kjent med de format.

Anbefalt: