Hva er AHA BLS -sertifisering?
Hva er AHA BLS -sertifisering?

Video: Hva er AHA BLS -sertifisering?

Video: Hva er AHA BLS -sertifisering?
Video: What is BLS for Healthcare Provider Certification | CPR Training AHA Details 2024, September
Anonim

De BLS -sertifisering er tilgjengelig fra American Heart Association ( AHA ). Den er nesten identisk med en HLR klasse men det er til syvende og sist rettet mot helsepersonell. Faktisk kan du til og med se kurs eller informasjon knyttet til grunnleggende livsstøtte ( BLS ) for helsepersonell, som er det samme.

Dessuten, hvordan får jeg BLS-sertifiseringen min?

American Heart Associations kundeserviceavdeling kan nås på telefon på 1-800-242-8721. En representant bør kunne finne din sertifisering ved hjelp av din navn og e-postadresse.

Vet også, er BLS det samme som HLR? Forskjellen mellom BLS og HLR er at BLS klasse er en avansert HLR AED -kurs. BLS er en forkortelse for Basic Life Support. De BLS HLR AED er et helsenivå HLR . American Heart Association-sertifisering for helsepersonell er tittelen BLS Forsørger.

I denne forbindelse, hvor lenge varer AHA BLS-sertifiseringen?

to år

Hvor mye koster AHA HLR -klasse?

Nedenfor er gjennomsnittlig kostnad av gruppen HLR -opplæring : Grunnleggende, to timer HLR-trening : $ 35- $ 45 per person. $280-$320 minimumsavgift for en klasse av 8 praktikanter. Fire timer HLR-trening som inkluderer beredskapsstrategier: $ 45- $ 55 per person.

Anbefalt: