Hvordan fungerer en feriedetektor?
Hvordan fungerer en feriedetektor?

Video: Hvordan fungerer en feriedetektor?

Video: Hvordan fungerer en feriedetektor?
Video: Hvordan fungerer en kulepenn? 2024, Juli
Anonim

EN ferie test er en ikke-destruktiv testmetode som brukes på beskyttende belegg for å oppdage uakseptable diskontinuiteter som hull og hull. Ferietesting innebærer å sjekke en elektrisk krets for å se om strøm strømmer for å fullføre kretsen.

I denne forbindelse, hva brukes feriedetektor til?

Feriedetektorer er pleide å sikre lang levetid for beleggsystemer ved å lokalisere feil som pinnehull, luftbobler og porøsitet i ikke-ledende belegg påført underlag, inkludert betong.

Man kan også spørre, hva betyr Jeeping pipe? " Jeeping " er et begrep for å oppdage "ferier", eller steder der rør er ikke belagt/beskyttet på grunn av hull/rift i omslaget/jakken.

Dessuten, hvorfor kalles det ferietesting?

Feriedetektor . For tidlig korrosjon av et underlag skyldes vanligvis en beleggsvikt. En hovedårsak er tilstedeværelsen av feil i det ferdige belegget, samlet referert til som porøsitet. Ferieprøve brukes til å oppdage hull, kjent som helligdager eller diskontinuiteter, i et belegg.

Hva er Dolly test?

Bærbare avtrekkende vedheftstestere måler kraften som kreves for å trekke en spesifisert diameter av belegget bort fra underlaget. Under drift, den flate siden av en trekkstubbe ( dolly ) festes til belegget som skal evalueres.

Anbefalt: