Hva er meningen med intern befruktning?
Hva er meningen med intern befruktning?

Video: Hva er meningen med intern befruktning?

Video: Hva er meningen med intern befruktning?
Video: ASMR SIRI 🍏🤪 Iphone Virtual Assistant [+Sub] 2024, Juli
Anonim

Intern befruktning er foreningen av en eggcelle med en sæd under seksuell reproduksjon inne i kvinnekroppen. For at dette skal skje må det være en metode for hannen å introdusere sædcellen i hunnens reproduktive kanal.

Dessuten, hva mener du med indre og ytre befruktning?

Intern befruktning er når hannen legger sædene direkte inn i hunnens kropp. Ekstern befruktning er når hannen og hunnens kjønnsceller forenes utenfor hunnens kropp. forskjell mellom intern og ekstern befruktning.

I tillegg, hva er noen eksempler på ekstern befruktning? Laks, torsk, ørret, og røye er alle eksempler av de fisk det eksternt gjødsle . De hunn og mann frigjør begge kjønnene sine de vann, der de diffunderer sammen og gjødsle.

Foruten ovenfor, hvordan skjer intern befruktning?

Intern befruktning I oviparitet, befruktet egg legges utenfor hunnens kropp og utvikler seg der, og får næring fra eggeplommen som er en del av egget. Dette inntreffer i de fleste benfisk, mange reptiler, noen bruskfisk, de fleste amfibier, to pattedyr og alle fugler.

Kan ekstern befruktning forekomme hos mennesker?

Seksuell reproduksjon starter med kombinasjonen av en sæd og et egg i en prosess som kalles befruktning . Dette kan oppstå enten inne ( indre befruktning ) eller utenfor ( ekstern befruktning ) kroppen av hunnen. Mennesker gi et eksempel på førstnevnte mens sjøhest reproduksjon er et eksempel på sistnevnte.

Anbefalt: