Hvor liten er en brun eneboer edderkopp?
Hvor liten er en brun eneboer edderkopp?

Video: Hvor liten er en brun eneboer edderkopp?

Video: Hvor liten er en brun eneboer edderkopp?
Video: Verdens største edderkop 2024, Juli
Anonim

Brune eneboer edderkopper er vanligvis mellom 6 og 20 millimeter (0,24 og 0,79 in), men kan vokse seg større. Mens vanligvis lett til middels brun , de varierer i farge fra hvitaktig til mørk brun eller svartgrå. Cephalothorax og mage er ikke nødvendigvis samme farge.

I forhold til dette, hvordan kan du finne ut om en edderkopp er en brun eneboer?

For å identifisere en brun eneboer , se etter en sandstrand brun edderkopp med et mørkere merke på kroppen og lange, jevnt fargede ben uten merker. Hvis du kan, se nærmere på den mørke formen på kroppen for å se hvis det er en farge, eller mange forskjellige farger. Hvis det er en jevn farge, den edderkopp er sannsynligvis en brun eneboer.

Man kan også spørre, er brune eneboer edderkopper raske? Du har kanskje hørt historier om at brun eneboer er en fort -flytting edderkopp med stort syn. Selv om dette er sant, er de også tilbaketrukne, som navnet antyder. Hvis de merker deg komme, kommer de til å løpe i motsatt retning. Dette bidrar til å redusere bitt fra disse edderkopper.

Spørsmålet er også, kan en brun eneboer drepe deg?

Hvis du noen gang tro det du har blitt bitt av en brun eneboer edderkopp, fortell det umiddelbart til en voksen. Brun eneboer edderkoppbitt sjelden drepe folk, men det er viktig å få legehjelp så snart som mulig du kan fordi de kan gjøre du ganske syk. Med en voksens hjelp, vask bittet godt med såpe og vann.

Hvor mye veier en brun eneboer edderkopp?

Raske fakta

Kosthold: Kjøtteter
Gj.sn. levetid: 1 år
Størrelse: 6–20 mm (1/4 tommer og 3/4 tommer), men kan vokse seg større
Vekt: .5+ gram

Anbefalt: