Hva er en vedvarende infeksjon?
Hva er en vedvarende infeksjon?

Video: Hva er en vedvarende infeksjon?

Video: Hva er en vedvarende infeksjon?
Video: Chronic bacterial infection activates autoreactive B cells 2024, Juli
Anonim

Definisjon. Vedvarende infeksjoner er karakterisert som de der viruset ikke fjernes, men forblir i spesifikke celler til infiserte individer. Vedvarende infeksjoner kan innebære stadier av både stille og produktive infeksjon uten å raskt drepe eller til og med forårsake overdreven skade på vertscellene.

Dessuten, hva er en kronisk infeksjon?

EN kronisk infeksjon er en type vedvarende infeksjon som til slutt fjernes, mens den er latent eller sakte infeksjoner vare vertens liv. Etter den første anfall av feber, sår hals og hovne lymfekjertler, etablerer viruset en sovende infeksjon der det virale genomet vedvarer i celler i immunsystemet.

Også, hvor lenge varer kroniske infeksjoner? EN kronisk tilstand er en menneskelig helsetilstand eller sykdom som er vedvarende eller på annen måte lang -varig i effektene eller en sykdom som følger med tiden. Begrepet kronisk er brukes ofte når sykdomsforløpet varer i mer enn tre måneder.

Også for å vite, kan en infeksjon vare i flere måneder?

Akutt infeksjoner , som er kortvarige. Kronisk infeksjoner , hvilken kan vare i uker, måneder , eller livet ut. Latent infeksjoner , som kanskje ikke forårsaker symptomer i begynnelsen, men kan reaktivere over en periode på måneder og år.

Hva er forskjellen mellom latente og vedvarende virusinfeksjoner?

Vedvarende infeksjoner er der virus er kontinuerlig tilstede i kropp. 3. I en latent virusinfeksjon de virus forblir i likevekt med verten i lange perioder før symptomene igjen dukker opp, men den faktiske virus kan ikke oppdages før reaktivering av sykdommen skjer.

Anbefalt: