Hva er virkningen av flexor digitorum Superficialis?
Hva er virkningen av flexor digitorum Superficialis?

Video: Hva er virkningen av flexor digitorum Superficialis?

Video: Hva er virkningen av flexor digitorum Superficialis?
Video: Hva er ergonomi? | Grønn Jobb forklarer 2024, Juli
Anonim

Hovedfunksjonen til flexor digitorum superficialis er fleksjon av de midterste falangene til de fire fingrene (unntatt tommelen) ved de proksimale interfalangeale leddene, men under fortsatt handling det bøyer også de metakarpofalangeale leddene og håndleddet.

Dessuten, hva er handlingen til flexor digitorum profundus?

Det skal bemerkes at denne muskelen setter inn på alle fingrene bortsett fra tommelen. Hoved virkningen av flexor digitorum profundus muskel er å bøye fingrene, som er bevegelsen av fingrene mot håndflaten.

Man kan også spørre, hva er de tre hodene til flexor digitorum Superficialis? Beskrivelse: The Flexor digitorum superficialis er plassert under den forrige muskelen; det er den største av musklene i den overfladiske gruppen, og oppstår ved tre hoder -humeral, ulnar og radial.

hvor kommer flexor digitorum Superficialis fra?

Det radielle hodet stammer fra fra den fremre delen av radius. Flexor digitorum superficialis settes inn på kroppene til de midterste falanger av de mediale fire sifrene. Denne muskelvirkningen inkluderer fleksjon av det proksimale interfalangeale leddet, det metakarpofalangeale leddet og håndleddet.

Hva er funksjonen til flexor sener og hvor kommer de fra?

Det vanlige flexor senen er en sene som fester seg til medial epicondyle av humerus (nedre del av beinet på overarmen som er nær albueleddet). Den fungerer som det øvre festepunktet for de overfladiske musklene på forsiden av underarmen: Flexor carpi ulnaris.

Anbefalt: