Er du en høy eller lav selvmonitor?
Er du en høy eller lav selvmonitor?

Video: Er du en høy eller lav selvmonitor?

Video: Er du en høy eller lav selvmonitor?
Video: The HOLY GRAIL of Precision Machining | SIP Hydroptic 6 Jig Borer 2024, Juli
Anonim

Lav selvmonitor har en tendens til å bruke indre tro og verdier for å bestemme hvordan de skal oppføre seg, mens høye selvmonitorer en tendens til å Observere omgivelsene og endre oppførselen deres for å passe inn. Denne personlighetstesten vil fortelle du hvis du område lav eller høy selvmonitor.

Bare så, hva betyr det å være en høy selvmonitor?

Høy selv - skjermer er mennesker som lettere endrer måten de presenterer seg på i en sosial setting som svar på sosiale signaler. De vil holde seg til deres tro og følelser uavhengig av hva sosiale signaler er å være avgitt rundt dem.

På samme måte, hva er selvovervåkende personlighet? Selv - overvåkning er et konsept introdusert på 1970-tallet av Mark Snyder, som viser hvor mange mennesker Observere deres selv --presentasjoner, ekspressiv atferd og ikke-verbale affektive visninger. Det er definert som a personlighet egenskap som refererer til en evne til å regulere atferd for å imøtekomme sosiale situasjoner.

På samme måte kan man spørre, hva er eksempler på egenkontroll?

Til eksempel , kan en terapeut tildele en klient selv -- overvåkning som lekser for å oppmuntre bedre. 2. et personlighetstrekk som gjenspeiler en evne til å endre ens atferd som svar på situasjonspress, muligheter og normer.

Hvordan blir du en høy selvmonitor?

Studer din egen oppførsel under en rekke sosiale forhold. Øv deg selv --presentasjon i speilet. Alle disse atferdene kan føre til høyere selv - overvåkning . Når du bli et høyt jeg - Observere , deg bli til mer selvsikker, og du er et skritt nærmere å bli mer vellykket.

Anbefalt: