Hva betyr autofagi?
Hva betyr autofagi?
Anonim

Autofagi er en normal fysiologisk prosess i kroppen som omhandler ødeleggelse av celler i kroppen. Det opprettholder homeostase eller normal funksjon ved proteinnedbrytning og omsetning av de ødelagte celleorganellene for dannelse av nye celler. Under cellulær stress prosessen med Autofagi er oppskalert og økt.

Herav, hvor lenge må du faste for autofagi?), men forskere er enige om at utvidet faste for autofagi - som å gå i 36, 48 eller til og med 72 timer uten mat (som Jack Dorseys tre dagers vann fort ) - er noe som friske mennesker burde gjøre høyst 2 eller 3 ganger i året, og bare etter å ha konferert med lege

er autofagi en ekte ting? Ved sykdom, autofagi har blitt sett på som en adaptiv respons på stress, som fremmer cellens overlevelse; men i andre tilfeller ser det ut til å fremme celledød og sykelighet. I det ekstreme tilfellet av sult fremmer nedbrytning av cellulære komponenter cellulær overlevelse ved å opprettholde cellulære energinivåer.

På samme måte spør folk, hva gjør autofagi med kroppen din?

Autofagi er kroppens vei av rydde ut skadede celler, for å regenerere nyere, sunnere celler, ifølge Priya Khorana, PhD, i ernæringsopplæring fra Columbia University. "Auto" betyr selv og "fag" betyr å spise. Så de bokstavelig betydningen av autofagi er «selvspisende».

Hva er autofagi og hvorfor er det viktig?

Som en viktig prosess for å opprettholde mobil homeostase og funksjoner, autofagi er ansvarlig for lysosom-mediert nedbrytning av skadede proteiner og organeller, og dermed feilregulering av autofagi kan resultere i en rekke patologiske tilstander hos mennesker.

Anbefalt: