Hva er CPT-koden for kirurgisk klarering?
Hva er CPT-koden for kirurgisk klarering?

Video: Hva er CPT-koden for kirurgisk klarering?

Video: Hva er CPT-koden for kirurgisk klarering?
Video: SCP-4730 Jorden, korsfestet objektklasse keter | ekstradimensjonal scp 2024, Juni
Anonim

hvordan Kode en Preoperativ klarering . EN preoperativ undersøkelse for å rydde pasienten for kirurgi er en del av det globale kirurgisk pakke, og skal ikke rapporteres separat. Du bør rapportere riktig ICD-10 kode for klarering før operasjon (dvs. Z01. 810 – Z01.

Tilsvarende, hva er CPT -koden for klarering før operasjon?

For å kvalifisere som en konsultasjon- CPT E/M koder 99241-99245 for polikliniske pasienter og 99251-99255 for innlagte pasienter (TABELL 1)-den evaluering må be om noe av følgende: en lege. lege assistent. sykepleier.

På samme måte, dekker Medicare pre-op clearance? Medicare gjør det ikke betale for pre - operativ klarering til kirurgi på rutinemessig basis. Når det ikke er medisinsk nødvendighet for Medicare betaling, legg til Modifier GY til evaluerings- og ledelse (E/M) prosedyrekode.

Hvordan koder du et besøk før operasjonen angående dette?

Besøk til preoperativ klarering krever ICD-10-CM koder som angir følgende informasjon: Hensikt for preoperativ klarering (Z01. 81x)

  1. Z01. 811 (Møte for preprosedyremessig respirasjonsundersøkelse)
  2. J44. 1 (KOLS med akutt eksacerbasjon)
  3. M17. 11 (Ensidig primær artrose i høyre kne)

Kan du ta betalt for et forhåndsbesøk?

«Hvis avgjørelsen for kirurgi skjer dagen før eller før den store prosedyren og inkluderer pre -operative evaluerings- og ledelsestjenester (E/M), så er dette besøk er separat rapporterbar. De besøk 27. mars er ikke fakturerbar, ettersom det er H&P før operasjonen besøk og er inkludert i den kirurgiske pakken.”

Anbefalt: