Hva er effekten av Agent Orange?
Hva er effekten av Agent Orange?

Video: Hva er effekten av Agent Orange?

Video: Hva er effekten av Agent Orange?
Video: Готовлю КАЖДЫЙ ДЕНЬ! Любимая еда для Сосудов и Мозга! Салат незаменим при атеросклерозе, тромбах ... 2024, Juli
Anonim

Kortsiktig eksponering for dioksin kan forårsake mørkere hud, leverproblemer og en alvorlig akne-lignende hudsykdom som kalles chloracne. I tillegg er dioksin knyttet til diabetes type 2, dysfunksjon i immunsystemet, nervesykdommer, muskeldysfunksjon, hormonforstyrrelser og hjertesykdom.

Bare så, hva er de langsiktige effektene av Agent Orange?

Bløtvevssarkom, Hodgkins lymfom og non-Hodgkins lymfom har lang vært assosiert med Agent Orange eksponering. Nylig, lang -Ternstudier har etablert en sterk sammenheng med prostatakreft og blærekreft.

For det andre, kan Agent Orange gå i arv? Endringer i genuttrykk - om et gen for en egenskap er slått på eller av - kan være bestått fra en generasjon til den neste, viser forskning. En studie fra 2012 viste for eksempel at gravide hunnrotter utsatt for dioksin, et biprodukt som finnes i Agent Orange , bestått mutasjoner til fremtidige generasjoner.

Videre, hva Agent Orange gjør med kroppen?

Eksponering for Agent Orange er forbundet med mange sykdommer. Det kan føre til diabetes, Parkinsons sykdom og flere former for kreft. Hvis du ble utsatt for Agent Orange under din militærtjeneste kan du kvalifisere for VA -uføretrygd.

Hva er de 14 sykdommene forbundet med Agent Orange?

Sykdommene som nå står på VAs Agent Orange-liste er iskemisk hjertesykdom, lunge og luftrør kreft prostatakreft, myelomatose, Hodgkins sykdom , ikke-Hodgkins lymfom, Parkinsons sykdom, type 2 diabetes, perifer nevropati, AL amyloidose, kronisk B-celle leukemi, klorakne, perifer begynnelse

Anbefalt: