Er Agent Orange smittsom?
Er Agent Orange smittsom?

Video: Er Agent Orange smittsom?

Video: Er Agent Orange smittsom?
Video: Agent Orange Bath Tank - Ghost Tape No. 10 (Full EP) 2024, Juni
Anonim

Svar og forklaring: Agent Orange er ikke et virus eller en bakteriell infeksjon, og er dermed ikke en smitte . Imidlertid dioksin i Agent Orange kan bevege seg gjennom maten

Ved siden av dette, kan Agent Orange overføres til ektefelle?

Overlever ektefeller , avhengige barn og avhengige foreldre til veteraner som ble utsatt for Agent Orange eller andre ugressmidler under tjenesten og døde som følge av sykdommer knyttet til eksponeringen kan være kvalifisert for helsehjelp, kompensasjon, utdanning og boliglån.

På samme måte er de 14 sykdommene forbundet med Agent Orange? Sykdommene som nå står på VAs Agent Orange-liste er iskemisk hjertesykdom, lunge og luftrør kreft prostatakreft, myelomatose, Hodgkins sykdom , ikke-Hodgkins lymfom, Parkinsons sykdom, type 2 diabetes, perifer nevropati, AL amyloidose, kronisk B-celle leukemi, klorakne, perifer begynnelse

For det andre, hva Agent Orange gjør med kroppen?

Eksponering for Agent Orange er forbundet med mange sykdommer. Det kan føre til diabetes, Parkinsons sykdom og flere former for kreft. Hvis du ble utsatt for Agent Orange under din militærtjeneste kan du kvalifisere for VA -uføretrygd.

Hva er tegn og symptomer på Agent Orange?

En tilstand i nervesystemet som årsaker nummenhet, prikking og muskelsvakhet. I henhold til VAs klassifiseringsforskrifter må den være minst 10 prosent deaktivert innen ett år etter eksponering for ugressmiddel. En lidelse preget av leverdysfunksjon og av tynning og blemmer i huden i soleksponerte områder.

Anbefalt: