Hva gjør Obagi Blender?
Hva gjør Obagi Blender?
Anonim

De Obagi Blender er et produkt fra Obagi Skin Care produktlinje. De Obagi Blender er brukes til å lysne mørke flekker i ansiktet, hjelpe til med å rydde opp akne og skape en klar, jevn hudfarge. Den er anbefales også for å avklare effekten av rosacea. De Obagi Blender kan brukes med Retin-A.

Folk spør også, hva gjør Obagi klart?

Klar . Effektiv resept på 4% hydrokinon som hjelper til med å korrigere hyperpigmentering, for eksempel mørke flekker, solflekker, aldersflekker, melasma og andre typer misfarging, for en sunnere og jevnere hudtone.

På samme måte, hvor lang tid tar det før Obagi fungerer? De fleste pasienter begynner å se forbedringer innen den første seks uker . Ifølge kliniske studier var 94% av pasientene fornøyd med den generelle effektiviteten til Obagi NuDerm System pluss retinol etter 24 uker.

Dessuten, hva er forskjellen mellom Obagi clear og blender?

Husk at blender er sterkere enn klar fx, det er derfor blender skal kun brukes i kveld. Obagi klart har lignende ingredienser, men de er ikke i samme konsentrasjon og dette produktet kan brukes i morgen og kveld.

Hvordan bruker jeg Obagi Blender?

Søke om 1/2 gram Obagi Nu-Derm Blender etterfulgt av den foreskrevne mengden tretinoin. Søke om jevnt på hele ansiktet, som strekker seg til hårfestet, over ørene og slutter med en fjærbevegelse.

Anbefalt: