Hvordan dreper du kyssende insekter?
Hvordan dreper du kyssende insekter?

Video: Hvordan dreper du kyssende insekter?

Video: Hvordan dreper du kyssende insekter?
Video: VI SPISER LEVENDE INSEKTER! 2024, Juni
Anonim

Den vanlige behandlingen er bruk av et insektmiddel som dreper de feil . Det er best å forebygge feil fra å komme inn i huset ditt: Tett hull rundt vinduer og dører. Fyll ut hull eller sprekker i vegger eller skjermer som kan slippe ut kyssende insekter inn i huset ditt.

Når du tar dette i betraktning, hvordan behandler du kyssekryss?

  1. Vask bittene med såpe for å redusere sjansen for infeksjon.
  2. Bruk calamin lotion eller en kløestillende krem for å stoppe kløen.
  3. Bruk en ispose for å stoppe hevelsen.
  4. Se legen din hvis du tror bittet kan være infisert.

For det andre, hvor farlige er kyssende insekter? Hovedrisikoen forbundet med kyssende insekter er tilstedeværelsen av en parasitt i deres avføring, som kan forårsake Chagas sykdom hos menneskene den infiserer. Selv om infeksjoner fra denne parasitten ikke er vanlig, kan komplikasjoner være alvorlige og krever tidlig behandling.

Med tanke på dette, hva skjer hvis en kyssende insekt biter deg?

Kyssende insekter av og til bite mennesker i søvne. Personer med visse hudfølsomheter for insekter spytt kan vise tegn på allergiske reaksjoner, som kløe, hevelse, rødhet, etc., men kysse insektbitt vanligvis ikke resulterer i en lokal reaksjon.

Hva slags insekt kan drepe deg?

En biting insekt tilbøyelig til å chomping på leppene - uoffisielt kalt kyssing feil ” - har blitt en skremmende trussel etter at forskere avslørte at opptil 30 prosent av ofrene utvikler livstruende helseproblemer, inkludert hjertesykdom og plutselig død.

Anbefalt: