Hvordan påvirker Downs syndrom luftveiene?
Hvordan påvirker Downs syndrom luftveiene?

Video: Hvordan påvirker Downs syndrom luftveiene?

Video: Hvordan påvirker Downs syndrom luftveiene?
Video: Что случилось с синдромом Дауна? Подъем Даунов 2024, Juli
Anonim

Studier hos voksne med Downs syndrom med lungesykdom er sparsom. Luftveiene sykdom i Downsyndrom kan være organisert i forhold påvirker øvre luftveier, nedre luftveier og lungevaskulaturen. Gjentatt lavere luftveier infeksjon er vanlig hos personer med Downs syndrom , spesielt barn.

Ganske enkelt, påvirker Downs syndrom immunsystemet?

De Immunforsvar i Downs syndrom . Et godt næret individ med Downs syndrom , bor i samfunnet, i gode boliger og fri for andre sykdommer, vil ikke lide av infeksjonsratene forbundet med en definert primærimmunsvikt.

For det andre, er Downs syndrom en smittsom sykdom? Downs syndrom er ikke smittsom , så du kan ikke fange det fra noen andre. Du er født med det. Ingen får Downs syndrom senere i livet. Det er en av de mest medfødte fosterskader (en fødselsdefekt er et problem som skjer mens en baby fremdeles vokser inne i hans eller en hermoter).

På denne måten, hva er de langsiktige effektene av Downs syndrom?

Hørsel problemer , sannsynligvis forårsaket av gjentatte øreinfeksjoner. Hofte problemer og Fare av forflytning. Lang - begrep ( kronisk ) forstoppelse problemer . Søvnapné (fordi munn, svelg og luftveier er innsnevret hos barn med Downs syndrom )

Hva er forventet levetid for en person med Downs syndrom?

60 år

Anbefalt: