Er debridering det samme som skalering?
Er debridering det samme som skalering?

Video: Er debridering det samme som skalering?

Video: Er debridering det samme som skalering?
Video: Deppeler Smart Scaling, 2 instruments for a complete periodontal debridement 2024, Juli
Anonim

Debridement er ikke bare ekkelt skalering . Faktisk er det mer involvert enn rothøvling. Målet med debridering terapi er ikke bare fjerning av kalkulator, men for å stoppe sykdomsfremgang og oppnå et resultat av vevshelse. Debridement er tilnærmingen tatt for å kontrollere en bakteriell infeksjon i periodontale vev.

Ganske enkelt, er en full munndebridement det samme som en dyp rengjøring?

EN full munn debridement er en super dyp rengjøring "ta igjen" økt for å fjerne så mye av plakk og tannstein som mulig, og gi tennene en ny start for å bli friske igjen.

Er det også nødvendig med fullstendig munnhygge? Full munndebridement for periodontal evaluering – Beskrivelse av tannprosedyrekode. Periodontal sykdom påvirker tannkjøttet og beinet som en tann er festet til. Som et resultat, a full munn debridement er ofte nødvendig for å fullføre en skikkelig evaluering og påfølgende rengjøring.

Folk spør også, hva er en debridering -rengjøring?

96,54. I tannlegen, debridering refererer til fjerning med tannlege rengjøring av opphopninger av plakk og tannstein (tartar) for å opprettholde tannhelsen.

Gjør tanndebridering vondt?

En gang full munn debridering er fullført, kan du føle litt ømhet i tannkjøttet. Dette er en mye mer grundig rengjøring enn du er vant til, og på grunn av det kan du føle deg litt sår. Selve prosedyren bør ikke være smertefull.

Anbefalt: