Hva er et meta -øyeblikk?
Hva er et meta -øyeblikk?

Video: Hva er et meta -øyeblikk?

Video: Hva er et meta -øyeblikk?
Video: AIRDROP METAROBOX FÅ 500 $ SPILLMYNT 2024, Juli
Anonim

De Meta - Øyeblikk er et verktøy som hjelper oss å trykke på pauseknappen mellom en utfordrende følelse og vår første impuls. De Meta - Øyeblikk hjelper deg med å forlenge mellomrommet mellom når du blir utløst og til du reagerer,”forklarer Robin Stern, psykolog ved Yale Center for Emosjonell intelligens.

Hva er følgelig Yale -linjalprogrammet?

HERSKER er en bevisbasert tilnærming for å integrere sosial og emosjonell læring i skolene, utviklet på Yale Senter for emosjonell intelligens. HERSKER skaper skoler som er sanne trygge havner for barna våre.

Man kan også spørre, hva er humørmåleren? De Humørmåler er designet for å hjelpe oss å lære å gjenkjenne følelser, i oss selv og andre, med økende subtilitet og å utvikle strategier for å regulere (eller håndtere) disse følelsene. Det gir oss et "språk" for å snakke om følelsene våre.

Også spurt, hva står hersker for?

RULER er et akronym som står for de fem ferdighetene emosjonell intelligens: gjenkjenne, forstå, merke, uttrykke og regulere følelser.

Hva er linjalmetoden?

Programdesign og implementeringsstøtte. De RULER-tilnærming til sosial og emosjonell læring er en skoleomfattende nærme seg designet for bruk i barnehagen til og med åttende klasse for å fremme emosjonell leseferdighet, som inkluderer gjenkjenning, forståelse, merking, uttrykk og regulering av følelser (" HERSKER " ferdigheter).

Anbefalt: