Kan du ta Emergen C mens du er syk?
Kan du ta Emergen C mens du er syk?

Video: Kan du ta Emergen C mens du er syk?

Video: Kan du ta Emergen C mens du er syk?
Video: Спасибо 2024, Juli
Anonim

Du skal ikke bruke Emergen - C som din primære forsvarslinje mot forkjølelse, influensa eller andre forhold. Emergen - C kan være nyttig som en midlertidig immunforsterker, men det bør ikke brukes på lang sikt. Se heller på kostholdet ditt.

På samme måte kan man spørre, er Emergen C bra for forkjølelse?

Emergen - C er et kosttilskudd som inneholder vitamin C og andre næringsstoffer designet for å øke immunsystemet og øke energien. Det kan blandes med vann for å lage en drikke og er et populært valg under kald og influensasesongen for ekstra beskyttelse mot infeksjoner.

Man kan også spørre, kan du ta Airborne og Emergen C sammen? Det er også den primære ingrediensen i kosttilskudd som f.eks Luftbårne og Emergen - C at du vil vanligvis finne i samme gang som forkjølelses- og influensamedisin. Og fordi noen kosttilskudd kan være skadelige når de kombineres med andre legemidler, er det alltid best å snakke med legen din før du tar dem.

Hvor ofte kan du ta Emergen C når du er syk?

Det betyr ikke ta flere doser Emergen - C på en dag, og vær forsiktig når tar det sammen med andre kosttilskudd som også kan inneholde vitamin C . (Anbefalt dose for Emergen - C er en pakke, en tygge, eller tre gummier per dag.)

Er det trygt å ta Emergen C mens du er gravid?

Ja. Alle våre Emergen - C produktene er produsert i U. S. A. Kan jeg ta Emergen - C mens jeg er gravid eller sykepleie? Som med alle kosttilskudd anbefaler vi at du konsulterer helsepersonell før bruk.

Anbefalt: