Når skal Nasonex brukes?
Når skal Nasonex brukes?

Video: Når skal Nasonex brukes?

Video: Når skal Nasonex brukes?
Video: Verdens snilleste trusemann | Neste sommer | discovery+ Norge 2024, Juli
Anonim

Nasonex doseringsinformasjon

2 spray i hvert nesebor en gang daglig. Når brukt for forebygging av allergisk rhinitt, behandling bør begynne 2-4 uker før pollensesongen. Vanlig voksen dose av Nasonex for nesepolypper: 2 spray i hvert nesebor to ganger daglig.

På samme måte spør folk, hva er Nasonex bra for?

Nasonex ( mometason furoate monohydrat) Nesespray er et steroid som brukes til å behandle nese symptomer som overbelastning, nysing , og rennende nese forårsaket av sesongmessige eller året rundt allergier . Nasonex nesespray brukes også til å behandle nesepolypper hos voksne.

For det andre, er det bedre å bruke nesespray om natten eller om morgenen? Du vanligvis sprøyte Flonase nesespray i hvert nesebor en eller to ganger daglig, i morgen og kveld . Noen ganger, folk bruk det etter behov for å behandle symptomer. De nesespray er for bruk bare i nesen. Vær forsiktig så du ikke får denne medisinen i øynene.

Hvor lenge kan jeg også bruke Nasonex nesespray?

Hvis du er bruker Nasonex for å behandle sesongmessige allergier, er det best å begynne å ta det to til fire uker før allergisesongen starter. Når du begynner ved hjelp av det er det viktig at du gjøre så regelmessig siden effektiviteten er avhengig av regelmessig bruk . Det tar vanligvis en til to uker å oppnå maksimal effekt.

Er Nasonex et antibiotikum?

NASONEX ® er et kortikosteroid, som reduserer betennelse. Legen din foreskrev det for å behandle symptomene på en av følgende tilstander: NASONEX ® brukes til behandling av den inflammatoriske komponenten og antibiotika brukes til infeksjon i nesebihulene.

Anbefalt: