Når skal vernehansker brukes?
Når skal vernehansker brukes?

Video: Når skal vernehansker brukes?

Video: Når skal vernehansker brukes?
Video: УЗНАВ ЭТОТ СЕКРЕТ, ты больше никогда не выбросишь СТАРУЮ ЗАЖИГАЛКУ! Отличные идеи за 0 рублей! 2024, Juni
Anonim

Det er viktig å ha på hansker når vi arbeider med farlige kjemikalier og andre materialer fordi de beskytter hendene våre mot infeksjon og forurensning. Vernehansker bør velges ut fra de involverte farene. Nitril hansker beskytte mot de fleste kjemikalier og smittestoffer.

Når det gjelder dette, når skal Nitrile vernehansker brukes?

2. Nitrilhansker er foretrukket fremfor latex på grunn av deres kjemiske motstand, deres tendens til å synlig rive når de punkteres, og for å forhindre mulig latexallergi.

Sjekk hanskene for:

  1. Ripper eller punkterer før og etter hver bruk.
  2. Tidligere forurensning.
  3. Tegn på nedbrytning (endring i farge eller tekstur)

Når bør hansker brukes på konstruksjonen på samme måte? Hansker burde passe tett. Arbeidere skal ha på seg den rette hansker for jobben (eksempler: kraftig gummi hansker for betongarbeid; sveising hansker for sveising; isolert hansker og ermer når de utsettes for elektrisk fare).

Deretter er spørsmålet når bør du bruke håndbeskyttelse?

Du må bruke håndbeskyttelse uansett hvor det er fare for noen form for skade eller sykdom i løpet av arbeidet som utføres. Uansett hvor det er obligatorisk å bruke håndvern i en handelsmanns lokaler, et tegn lignende til som vises her vil normalt vises.

Hva brukes vernehansker til?

EN sikkerhetshanske er designet for å beholde deg sikker fra farer, inkludert kutt, kjemiske forbrenninger, slitasje, knusing eller kontakt med biofarer. Sikkerhetshanske er egentlig bare et annet navn for arbeid hanske.

Anbefalt: