Er Mastic det samme som silikon?
Er Mastic det samme som silikon?

Video: Er Mastic det samme som silikon?

Video: Er Mastic det samme som silikon?
Video: Как правильно работать с силиконом? Делаем аккуратный шов! Распространенные ошибки! 2024, Juli
Anonim

MS -polymer (eller " mastikk ") ser ut som silikon . Den kommer også i et rør, ser den ut samme når det er flytende. Her er forskjellen jeg fant med silikon caulk: det ser litt mindre fleksibelt ut når det herdes (ser ut som hard gummiaktig plast).

Følgelig er silikon en mastikk?

Silikon , akryl, polysulfid, brannbestandige, vanntette og epoksyforseglinger er noen av de mest brukte tetningsmidlene i byggebransjen. Mastisk tetningsmasse er et eksempel på a tetningsmasse vanligvis i væske, om ikke i tykt lim eller limform.

Vet også, hvor mange typer silikonforseglingsmidler er det? De tre viktigste typer silikonforsegling er; acetoxy -kur som er herding av eddiksyre som gjenkjennes av eddik som lukt, alkoksykur og oxime -kur som begge er nøytralherdende.

Også spurt, hva er en mastikk tetningsmasse?

EN mastisk tetningsmasse er en type væske tetningsmasse som herder i elastisk tilstand, og dermed gjør den fleksibel mens du holder bindingen til overflatene som har festet seg sammen. Tre, aluminium, glass, marmor og til og med kanalplater er alle standardapplikasjoner for mastikk fugemasse.

Hva er tetningsmasse laget av?

De vanligste materialtyper som mastisk tetningsmasse kan limes til å inkludere tømmer, aluminium, stål, marmor, glass og ulike typer plater, selv om det kan brukes på nesten alle materialer.

Anbefalt: