Er det et generisk legemiddel for levotyroksin?
Er det et generisk legemiddel for levotyroksin?

Video: Er det et generisk legemiddel for levotyroksin?

Video: Er det et generisk legemiddel for levotyroksin?
Video: Lærðu Kínversku Í Gegnum Myndir |Kínversku Orðaforði Miðskóli 1 | Golearn 2024, Juni
Anonim

Merkenavn for levotyroksin , hoved legemiddel brukes til å behandle hypothyroidisme, inkluderer Synthroid, Levoxyl, Unithroid og Levothroid. De generisk versjon av levotyroksin er også foreskrevet, men der er noen kontroverser om det er like effektivt og pålitelig som merkenavnene.

På samme måte kan man spørre, er alle merker av levotyroksin det samme?

Flere merke -navn syntetisk levotyroksin forberedelser er tilgjengelig for øyeblikket. Disse inkluderer Levothroid, Levoxyl, Synthroid, Tirosint og Unithroid i USA; og Eltroxin og Euthyrox i Canada. Selv om alle disse medisinene er syntetiske levotyroksin , de er ikke identiske.

Er generisk levotyroksin like bra som Synthroid ved siden av ovenfor? Generisk levotyroksin er like trygt som merkenavnene-i USA, inkluderer disse Synthroid , Levoxyl, Unithroid og Tirosint-fordi det har det samme FDA-godkjent aktiv ingrediens ( levotyroksin ).

Hva kan jeg ta i stedet for levotyroksin?

Armor Thyroid regnes som det naturlige alternativet til levotyroksin . Selv om det ikke er førstevalget behandling for de med en skjoldbruskkjertel tilstand, ifølge våre venner på Jod, foretrekker faktisk mange mennesker Armor Thyroid fremfor levotyroksin.

Er skjoldbruskkjertelmedisin bedre enn generisk?

Synthroid merke forbedret levotyroksin skjoldbruskkjertelen -stimulerende hormon (TSH) nivåer med en betydelig større margin sammenlignet med generisk versjoner av de syntetiske T4 (LT4) hormonene for pasienter med hypotyreose , ifølge en retrospektiv kravdatabase analyse presentert ved American Association of

Anbefalt: